Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Eleaf iStick 50w - Kraftplugg med god levetid - Skypumpen

Eleaf iStick 50w – Kraftplugg med god levetid

istick-50w-colors
iStick har blitt en av de mest populære elektroniske box-mods på markedet. Nøyaktig hvorfor er ikke helt lett å forstå ved første øyekast. Personlig liker jeg ikke designet på noen av iStick modellene. Jeg liker ikke hvordan knappene er utformet, ei heller selve formen med de buede kantene eller hvordan displayet et plassert vertikalt på modden. Men når det kommer til batteriytelse og kompatabilitet så er den virkelig en kraftplugg det er umulig å komme utenom.

Eleaf har tidligere gitt ut en 20w og 30w modell som på sin tid var mer enn nok. Opp mot 50w og forbi har strengt tatt ikke vært nødvendig før i den senere tid hvor sub-ohm og rba har blitt mer og mer vanlig og utbredt blant det generelle publikummet. iStick 50w har et 4400 mah batteri som holder i flere dager med moderat bruk. Den kan og bør «klattlades», altså hverken lade den helt full eller tømme den helt for strøm. Du kan også bruke den samtidig med at du lader via en USB-kabel.

jWraps

jWraps

Sånn bortsett fra at den ser litt snodig ut, så er den utrolig behagelig å holde i hånda. De buede kantene gjør den noe glatt å holde, men uansett hvor små eller store hender du har så er den enkel å gripe tak i og holde. Den har en helt grei vekt som gjør det generelle inntrykket en god del høyere. Jeg hadde noe dårlige erfaringer med iStick 20w. Jeg syntes den «skranglet» litt når man ristet på den. (Ikke at det noensinne anbefales å riste ting uten grunn.) Men dette er ikke noe problem med 50w utgaven. Den føles rett og slett meget solid.

Stor kompatabilitet
Jeg har enda ikke kommet over en tank som ikke er kompatibel med iStick annet enn i størrelse og for synsskyld. Selve den buede kanten og toppflaten har en bredde på 22mm (innenfor den avrundete pyntekanten). Dette gjør at de aller fleste tanker sitter fint på uten at det ser direkte dumt ut. Det er først når du prøver å komibinere «mega» -utgaver at det begynner å se en smule snodig ut og ikke blir like strømlinjeformet. Personlig er jeg ikke noe glad i at batteri og tank ikke går sømløst over i hverandre. Da velger jeg heller en tank som er under 22mm bred for å unngå et «hakk» mellom batteri og tank.

Fra høy til lav ohm
Den registrer coil fra 0,2 ohm og oppover. Dersom coilen er under 0,2 ohm vil det dukke opp «Low atomizer» i displayet. Selve denne meldingen kan også bety en rekke andre ting som f.eks ingen kontakt mellom kontaktpinnen i batteriet til fordamperhodet. Den har en kortslutningssikring som gjør at den skrur seg automatisk av dersom det skulle være en kortslutning i fordamperhodet /rba basen. Du putter ganske enkelt bare inn USB ledningen, og så er den oppe og går igjen.

Den kommer i 4 forskjellige farger med en overraskende god finish. Fargen KAN forøvrig skalle av etter «godt bruk». Heldigvis finnes det mange «wraps» som kan pynte utseendet betraktelig. (Du kan f.eks finne jWraps hos dampshop.no)

Liste over funksjoner

 • Display med oled teknologi som viser volt og volt samt status på batteriet.
 • Variabel Volt opp til 10 volt
 • Variabel Watt opp til 50watt
 • Fungerer fra 0,2ohm til 5ohm
 • Viser tidsforbruk pr drag
 • Høy batterikapasitet på 4400 mAh.
 • 510 kobling som standard for tanker, det følger med ego adapter.
 • Pass-Through funksjonalitet

Teknisk informasjon

Batteri Eleaf iStick 4400 mAh
Fordamper Følger ikke med
Standard EGO / 510
Materiale Aluminium

Pakkens innhold

1stk Eleaf iStick 50w mod
1stk 510 til Ego adapter
1stk USB-kabel
1stk Bruksanvisning

 Hva synes du om iStick 50w? Klikk på antall stjerner for å anmelde, og skriv en kommentar!

 • Pingback: Aspire Nautilus | Skypumpen()

 • Pingback: Omtale: Arctic Tank | Skypumpen()

 • Pingback: Kangertech med nytt Starter Kit! | Skypumpen()

 • Pingback: iStick TC40w()

 • chiron69

  iStick 50w er helt rå, med 4400mAh Li-ion batterikraft (tilsvarende 2x2200mAh 18650 batterier på 3.7V hver!

  Praktisk størrelse.

  Lader den opp igjen en gang i uka,og da virker den fortsatt,selv om batteriindikatoren viser det snart er tomt. :-) Sammen med et Aspire/Kangertech Subox subohm-hode gir denne kombinasjonen MASSE damp, på bare 8-9 watt!

  Og den jevne og gode forbrenningen gjør at oljene smaker bedre enn f.eks ved et APV/batteri som ikke har nok «oomph»,eller ved bruk av billige engangshoder (der man jo kan være heldig til hodet ryker,men det skjer jo langtfra hver gang.

  Her er det god forbrenning hver gang, og alle deler på hodet kan skiftes.

  LCD skjerm med justering av enten Watt eller Volt. Batteri- og resistansindikator (Ohm), samt at knappene kan låses, så den ikke «går av» i lommen.

  Temperaturovervåkning. Skrur seg av hvis temperaturen kan ødelegge brenneren, som skiftes på 30 sek.

  Anbefales på det sterkeste, MYE for pengene! Norges billigste, med god margin.

  3-12 mnd garanti fra leverandør, avhengig av evt problem. Solid bygd.

  Leveres i eske, med microUSB ladekabel og ekstra brenner.

  Du sparer den inn på 2-3 pk tobakk, så koster en tank m/olje bare ca 5kr, og varer i èn til flere dager, avhengig av bruk, og evt. nikotinstyrke. Kan også brukes til nikotinfri «røyking» med alt fra frukt, og tobakkssmak til tyggegummismak.

 • Lena

  Hvor får man bestillt denne?

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper