Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: eLeaf iStick 100w!

Omtale: eLeaf iStick 100w!

Null mikkmakk. Rett og slett en solid og stabil boxmod som leverer varene.

Skypumpen er en offisiell prototype-tester for eLeaf og jeg har hatt denne inne for testing i litt over en ukes tid.

Produktet i denne omtalen ble levert av MyVapors Europe som en en offisiell distributør av eLeaf produkter, fritt for vederlag. Produktet i denne omtalen har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Se Skypumpens offisielle videoomtale her:

iStick 100W_01Opprinnelig så trodde jeg at også denne skulle ha temperaturkontroll. Så jeg ble egentlig litt overrasket over at de plutselig slapp en ny iStick uten denne funksjonen. Det ble forøvrig ganske klart for meg at de slapp denne av helt andre årsaker. iStick-serien har til nå utelukkende hatt et innebygget LiPo-batteri så dette er den første boxmodden fra eLeaf som har utbyttbare batterier. De har heller ikke lansert noe med høyere regulerbar effekt enn 50w, så det var igrunnen på tide at de også kom på banen med noe slikt.

Det er ingenting som egentlig er ordentlig «nytt» med denne om vi ser på det generelle markedet. Det finnes allerede et stort antall boxmods som bruker utskiftbare batterier og modder med langt høyere effekt enn 100w. Men slik vi kjenner eLeaf så gjør de alt de kan for å gjøre ting så brukervennlig som mulig og levere det til svært konkurransedyktige priser.

Veiledende pris på mellom 450-500 kr
Dette gjør den til en av de aller billigste boxmoddene på markedet med opptil 100w. Dette er faktisk halvparten av prisen som konkurrentene har lagt seg på for omtrentlig samme spekk.. i hvertfall når vi ser på originalversjoner fra de store merkene.

iStick 100W_08
Utbyttbare batterier
Denne har muligheten til å bruke to utbyttbare batterier av typen 18650.. og disse bør nok ha minimum 25a spenning. Du vil kun få plass til de som er uten et «nippel». Men selv om det er utbyttbare batterier så kan denne også trygt lades via usb-porten som sitter under modden. Plasseringen gjør at den ikke kan lades stående, men det gjør det enklere å bruke den med «passthrough», nemlig å kunne bruke den under lading.

Jeg vil nok likevel anbefale å lade batteriene i en ekstern løsning bare for sikkerhetsskyld, men dersom du ikke har en ekstern lader tilgjengelig, så er det fullt mulig å kunne lade den via en usb-port.

iStick 100W_06Selve batteridekselet sitter utrolig godt fast takket være de sterke magnetene, så man trenger ikke å uroe seg for at dette plutselig skal dette av. Jeg skulle nok ønske at det ikke var noen synlige sømmer, og at selve dekselet var litt større og dekket en hel flate, så dette er et bittelite minus sånn for designen sin del. Luftehullene til batteriet er heller ikke veldig pene, men de er helt utrolig viktige.

Ganske stor, men god å holde
Dette er vel en av de største boxmoddene med 2 batterier som jeg har i samlingen min. Den er større enn Sigelei 150w, Snowwolf 200w og Ipv4 som også bruker 2 batterier. Heldigvis så har den avrundede kanter noe som gjør den veldig god å holde. Den KAN oppfattes som noe glatt, så for de som har litt små hender og ikke er så sterke i klypa så kan det by på litt problemer.

God kraft og lang batterilevetid
100w holder for de aller fleste, og siden denne fyrer helt ned til 0.15 så kan den brukes til de aller fleste tanker på markedet. Siden den hverken har temperaturkontroll eller flere «presets» og forhåndsinnstillinger så er den også veldig sparsommelig på strøm. Bruker man stort sett sub-ohm tanker mellom 0.4 og 0.6 så holder den i 2-3 døgn om ikke mer. Når jeg har brukt den sammen med drippere med builds på rundt 0.2 så har den hold i ca 2 døgn, men siden den både kan lades via usb-kabel og ved å bare ta ut batteriene så har man litt flere muligheter for å holde den i live om man skulle ta en tur å hytta eller sove i telt over en langhelg.

iStick 100W_04

Det generelle inntrykket
Sånn alt i alt så er den helt OK. Den yter godt og dekker de aller fleste behov. Det er kjekt med utbyttbare batterier, men dette blir jo også en ekstra utgiftspost. Designet er kanskje ikke det mest tiltalende jeg har sett, men rent bruksmessig så er den helt knall. Denne modden vil nok mest være aktuell for de som ikke er så glad i den firkanta formen på en Sigelei 150w f.eks.. og for fans av iStick-serien sånn rent generelt.

Den lave prisen tatt i betraktning så får man utrolig mye for pengene. Den føles godt i hånda og virker veldig solid og stabil, så det er ingenting med selve konstruksjonen som roper «billig». Kan trygt anbefales for de som foretrekker å holde ting enkelt og kostnadseffektivt.

Spesifikasjoner
Størrelse: 54.0mm*25.8mm*100.0mm
Farger: Sort, sølv
Batterier To 18650 uten nippel(High-rate 25a+)
Kobling: 510 gjenger
Rated output wattage: 5-100W
Rated output voltage: 2-10V
Rated resistance range: 0.15ohm-5ohm
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper