Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 eLeaf iJust 2 - En eGo Killer? - Skypumpen

eLeaf iJust 2 – En eGo Killer?


eGo ONE har dominert kraftig når det kommer til kompakte sylinderformete batterier de siste månedene.. eLeaf iJust 2 kan se ut til å ta overta tronen.

eLeaf står bak suksessene iStick 20,30 og 50watt. Nå kommer sannsynligvis den største nyvinningen på lenge når det kommer til de sylinderformede variantene.. Sub-ohm blir mer og mer krevende når det kommer til effekt. Nyere tanker kan kreve mellom 50-70watt.. og så langt har det ikke vært mulig å kunne bruke noe annet enn en boxmod med 2 batterier for å kunne levere noe i nærheten.

iJust2_02

Standard configuration:
1×iJust 2 Mouthpiece
1×iJust 2 Atomizer Tube
1×EC Head(0.3ohm)
1×iJust 2 Atomizer Standard Base
1×iJust 2 Battery
1×iJust 2 USB Cable
1×iJust 2 Airflow Control Ring
1×iJust 2 User Manual

80 watt…
Jupp.. du leste riktig.. iJust 2 kan levere helt opp til 80 watt og fremdeles holde seg slank. Batteriet rommer 2600 mAH så det skal kunne holde i hvertfall et døgn… MEN det kommer med en stor catch.. Dette er utelukkende en sub-ohm damper. Så minimum effekt er faktisk på så høyt som 30 watt. Det eliminerer derfor muligheten til å bruke normale tanker som GS Air og Nautilus. Diameteren er på 22mm, så det betyr at du skal kunne bruke et aller meste av sub-ohm tanker på markedet, men leser jeg spec for den medfølgende tanken riktig så skal den kunne være mer enn god nok rett ut fra esken.

iJust2_08Medfølgende tank rommer 5,5 ml væske og det er en clearomizer variant hvor du lett kan se hvor mye juice det er igjen. Selve tanken kan minne litt om GS Air i utseende, men ikke la deg lure. Fordamperhodene til denne er på 0,5 og 0,3 ohm så det er godt på sub-ohm siden og krever 30-80w / 30-100w for å kunne fyre ordentlig.

iJust 2 battery:
Length: 81mm
Diameter: 22mm
Capacity: 2600mAh
Color: Silver
Thread Type: 510 Thread
Material: Stainless steel
Connector:Spring

Ikke variabel watt eller volt
I likhet med eGo ONE så kan du ikke justere watt eller volt. Denne blir derfor egentlig mer å sammenligne med en mek-mod. Power-decrease fungerer på nøyaktig samme måte, så dvs at den vil yte maks på fullt batteri, og så miste litt effekt ettersom batteriet blir tomt. Det blir en læringssak å bruke iJust 2. Du kan ikke ta trekk i 7-8 sekunder uten å oppleve tørrtrekk.. på noen ting.. jodda, men normaltvis holder det å holde fyringsknappen inne i 1-2 sekunder og fremdeles få mer enn nok dampproduksjon.

Den er EKSTREMT lik eGo ONE når det kommer til finish, knapper og usb-port. Fyringsknappen har et fint blått lys som fungerer som batterindikator. Du skrur den av og på med 5 klikk og du kan lade mens du bruker den. Det tar 3 timer å lade batteriet fra tomt til fullt.

Tør ikke si mer enn dette før jeg har prøvd den. Vapor Trail Channel har lagt ut en veldig fin forhåndsomtale.

Parameter:
iJust 2 atomizer:
Length: 67.5mm
Diameter: 22mm
Capacity: 5.5ml
Resistance: 0.3ohm(dual coil)
Wattage: 30W-80W
Color: Silver
Thread Type: 510 thread
Material: Stainless steel

Les mer på eLEAF sine hjemmesider

  • Jan Christian Frodahl

    Eeeeh, opptil ÅTTI watt?? Ego One XL (min første mod) leverer vel 30 med 0.5 ohm coil på en fersk lading og ca 17 med 1 ohm (før spenningsfall). Jeg foretrekker den med 0.5 ohms coiler siden jeg liker å ta sånn ca halvveis lungetrekk. SÅ, hvordan vil denne levere med tanke på opptil dobbel effekt og ingen regulering? Jeg ønsker meg noe kraftigere enn ego`en fordi jeg ønsker mer damp enn jeg får nå, men vil ikke ha masse tørrtrekk og svidd juice.. :/

    • Sånn i praksis så betyr det bare at du kan kjøre tanker som er litt mer krevende. Batteriet går betraktelig raskere endog. Det dette i all hovedsak betyr er bare at den potensielt leverer en mye høyere volt enn en ego one. Siden den praktisk talt fungerer som en vanlig mech-mod så vil selve «watten» automatisk bli justert til å passe til hva enn som du velger å sette på som tank. Jeg har kunnet sette på hva som helst uten å brenne fordamperhodene, så det er ikke noe du trenger å bekymre deg for. Jeg vil forøvrig anbefale en litt bedre tank. ego One tankene er ganske horrible etter min mening, iJust 2 tanken er faktisk ganske ålreit. Jeg vil nok kanskje mer anbefale en Melo 2. Ganske lik, men har toppfylling og et ganske bredt spekter av fordamperhoder tilgjengelig :)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper