Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: EhPRO SPD 5 - Liten, billig og awesome!

Omtale: EhPro SPD A5 – Hendig, liten rakker!

Liten, hendig og lett. Prisen var også særdeles overkommelig. Markedets billigste tempmod akkurat nå?

I noen tilfeller så får jeg litt krupp om jeg ser et «så der» design og en veldig billig pris. På utseendet alene og med max 50w, så hadde jeg normaltvis bladd meg forbi, og ikke engang vurdert å legge i handlekurven. Men etter å ha lekt meg med denne i en ukes tid så blir jeg stadig mer imponert.

Produktet i denne omtalen er levert av Dampshop.no fritt for vederlag for å lage en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

Jeg blir veldig glad når ting bare er billig. Altså ovverhode ikke merkbart på selve produktet. Dette er nettopp en slik en. Med kun ett 18650 batteri så blir den ganske liten og nett, men det begrenser jo selvsagt litt hva slags kraft den kan yte. Når det er sagt så er det kanskje mest fair å sammenligne denne med en iStick 50w. Den er betrakelig mindre og har samme watt-range. SPD A5 er likevel en generasjon nyere siden den har en særdeles velfungerende temperaturkontroll. La oss ta en litt nærmere titt.

Her er en utrolig enkel UNBOXING av EhPRO SPD A5.

>> Kjøp EhPRO SPD A5 hos dampshop for 499,- <<

I boksen:
En ganske intetsigende forpakning. Sort, enkel logo noen fartsstriper.. foran og bak. Et verifikasjonsklistremerke på siden hvor sikkerhetskoden står skrevet på uten at du trenger å skrape noe bort. (akkurat dette er selvfølgelig ikke videre lurt). På baksiden så finner du noen sikkerhetsfraskrivelser og litt om hva du kan forvente deg inni boksen. Ikke veldig mye som fulgte med, vi snakker egentlig bare om selve modden, en usb kabel og en brukermanual. Denne klarte jeg faktisk å miste på et eller annet merkelig tidspunkt. Heldigvis så var det lett å finne en på nett. (Brukermanual her)

EhPro SPD A5

Selve modden:
Kommer i 4 farger: Sort, blå hvit og gull …og alle untatt den blå ser utrolig pene ut. Den er utrolig liten, og jeg får så og si gjemt hele modden inni håndflata. Dette sier meg at den kan være perfekt for stealth-damping. Altså særdeles diskré damping.. (Kanskje også på steder hvor det ikke er lov, som jeg absolutt ikke anbefaler, men det er mulig.. hvis du skjønner. Men ikke gjør det)

Den er kun 83mm høy 40mm bred og 23 mm dyp.. MEN pga de avkuttede kantene så må man holde seg innenfor 19mm om man ikke ønsker noe overheng fra tanken. For min del så betød det at jeg kunne sette på en Kanger Subtank Nano og så var den helt sømløs. Akkurat dette er et lite minus når praktisk talt alt som finnes av sub-ohm tanker er på 22mm eller mer.. Men igjen; med en liten diskré tank så er dette en perfekt stealth damper.  Det er kun forsiden på den som er avflatet, mens baksiden er ribbet. Dette gjør den særdeles god å holde, men uegnet for bruk av «wraps».

Den veier kun 198 gram noe som gjør den til en superlett mod.

>> Kjøp EhPRO SPD A5 hos dampshop for 499,- <<

Knapper og skjerm
Skjermbilde 2015-06-28 kl. 21.22.55Alle knappene og displayet er plassert på høyre side. 510 koblingen er også plassert på høyre side på toppen så her er det mest hensiktsmessig å holde den med denne siden mot deg mens du trykker på fyringsknappen slik at du kan se displayet samtidig. USB-porten er plassert på undersiden ved siden av batteridekselet. Den kan fint brukes til lading og det er en liten rød lampe som lyser mens den lader. Når batteriet er oppladet så vil denne lampen lyse i grønt.

Knappene er firkantet og laget av gjennomsiktig plast. De er veldig gode å bruke og har noen klare «klikkelyder» når man trykker dem inn. Selve responstiden på knappene og skjermen er utrolig bra. Praktisk talt null lagg på skjermen, og den har et meget oversiktlig oppsett.

Dette er et produkt som rett og slett bare virker. Displayet er pent, knappene er raske og responsive og den er særdeles liten og nett. Med 50w så burde den dekke de aller fleste behov, og med en høyst fungerende temperaturkontroll, så blir denne en soleklar prisklassevinner.

Selve konstruksjonen er knallsolid
Skjermbilde 2015-06-28 kl. 21.23.26Sømmene er pene, kant i kant og alt sitter fast helt perfekt. Det eneste negative jeg vil si er at batteridekselet er i hardplast og fungerer på den «gammeldagse måten» altså ved at den slides av og det er en plast-hake som holder den fast. Dette betyr at den over tid vil kunne bli noe slitt og muligens dette av. Så dette er noe å merke seg. MEN siden batteriet kan lades via USB-port så kan du verste fall bare teipe den fast.

En annen ting som jeg merket meg var at batteriet må sitte i «motsatt retning». Det vil si at pluss-polen må være nederst for at den skal virke.  Trolig så har de ikke ønsket å ha en fjær sittende fast på batteridekselet, og det gir jeg dem full støtte på.

Funksjoner
71016s-4Denne har ingen forhåndsinnstillinger som man ser på nyere SX chips f.eks.  Her så kan du enkelt og greit velge mellom power og temp mode… og det funker helt utmerket. Knappene og funksjonene fungerer slik:

 • 5 raske kan brukes for å låse modden. Du må også ha den låst for at samtlige funksjonene under skal virke.
 • Fyringsknappen og minus -knappen setter den i Stealth mode. Dvs at den ikke viser skjermen når du bruker den. Du får den ut av stealth mode ved å følge samme prosedyre. Altså 5 klikk på fyringsknappen og så holde inne fyringsknapp og -minus samtidig. Du holder rett og slett disse knappene inne til den automatisk etter noe få sekunder endrer modus.
 • Fyringsknapp og + knappen samtidig i locked mode vil endre mellom Left og Right mode. Denne funksjonen snur rett og slett displayet slik at du kan velge hvilken retning du leser det av i. Veldig kjekt hvis man er venstrehendt.
 • + og – samtidig endrer fra Fahrenheit til Celsius og vil aktivere temp-mode. Dette må gjøres uten av modden er i lock-mode. Hold + og minus inne til du får opp «change temperature» deretter kan du endre hvilken temperatur den skal holde seg på.

Generelt inntrykk
En ganske tøff og maskulin mod. Rette fine kanter og er særdeles god å holde pga. den ribbede baksiden og siden. Skjerm og knapper fungerer utmerket. Tempkontrollen fungerer bra og hele greia er så liten og nett at den er perfekt sånn på farten. Denne modden havner i samme prisklasse som en iStick 50w men er langt mer funksjonabel. Så i prisklassen under 500 kr så blir denne til en soleklar vinner akkurat nå.

>> Kjøp EhPRO SPD A5 hos dampshop for 499,- <<

Spesifikasjoner:

 • Gullbelagt 510 gjenger
 • Fjærbelsatet 510 senterpinne
 • Variabel watt 5-50watt
 • Temperaturkontroll opp til 315 grader celcius (600 grader farenheit)
 • Bruker et 18650 batteri
 • Dimensjoner: 83mm x 40mm x 23mm.
 • Fungerer med motstand ned mot 0.1O.
 • Fungerer med moststand opp til 3.0O.
 • Micro USB-ladeport (ikke passthrough)
 • Strømsparingsmodus.
 • 0.91″Mono LED-skjerm.

 Teknisk informasjon

Batteri Ikke inkludert
Fordamper Ikke inkludert
Standard 510
Materiale Zinc alloy / Poly carbonate

Pakkens innhold

1stk Ehpro SPD A5 50w mod
1stk USB ladekabel
1stk Gave eske
1stk Brukermanual på Engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper