Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: EhPro Revel RDTA

Omtale: EhPro Revel RDTA !!

Revel RDTA pieces

EhPro Revel har vært på markedet en stund, men er likevel så tøff at dette var noe som jeg bare MÅTTE ha.
Åkei.. Det begynner å bli mange rare forkortelser og termer, men de er likevel utrolig viktige for å kunne identifisere hva de gjør og hvordan de er bygget opp.

Produktet i denne testen ble levert av Dampshop.no fritt for vederlag for å lage en omtale. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlig grunnlag og preferanser.

>> Kjøp en EhPro Revel RDTA hos Dampshop.no for 399,- <<

Dette er en RDTA, eller en Rebuildable Dripping Tank Atomizer. Vi kunne helt sikkert ha stokket om på ordene slik at det ga mer mening, men jeg har ikke lyst til å hverken begi meg ut på en diskusjon om dette eller skape nye termer. Det er ingen annen merkelapp som passer bedre.

Sjekk videoomtalen her!

Dette er rett og slett en RDA med en egen dryppfunksjon fra den separerte tanken.. og akkurat dette er KNALLTØFFT. Man trykker rett og slett inn det utskiftbare munnstykket, og så presser man hele toppcappen inn. Denne delen er fjærbelastet og er akkurat tung nok til å føles trygg. Det som skjer når man trykker inn denne delen så vil en senterpin bli presset ut av bunnen av tankseksjonen, og så vil det dryppe noen dråper med juice rett ned i RDA’delen. Man kan få en omtrentlig følelse av hvor mye væske som har blitt dryppet ved å se på størrelsene på boblene. (Eller så kan man jo selvsagt bare teste uten dripperen montert, for å se nøyaktig hvor mye/lite væske som frigis).

>> Kjøp en EhPro Revel RDTA hos Dampshop.no for 399,- <<

Revel RDTARevel RDTA har vært på markedet siden november i fjor. Den faller litt mellom to stoler.. men har man lyst på drippereffekten og samtidig ha en større tank så er dette nøyaktig hva man trenger.

Noe som jeg var litt urolig for var om tanken ville holde seg helt tett.. og om det ville komme nok væske ned til dripperen. Svaret jeg kom frem til ble: JA, den holder seg tett.. og JA, den vil tilføre rikelig med juice.

Resultatet er at vi får en tank med god kapasitet og som har styrken til en vanlig dripper. Hvis man stort sett bruker samme juice i løpet av en dripping-session så er denne utrolig hendig å ha. Dette er nøyaktig slik som jeg trodde at en RDA eller Dripper fungerte før jeg fattet interesse for området.

Brønnen er helt ok. Luftventilene er plassert relativt høyt oppe, slik at man får coilen plassert rett over luftventilene for å skape en bedre luftgjennomførsel. Et lite minus er at det er noen utstikkere i selve basen ( som er en del av luftventilen) som kan være litt veien når man skal plassere en coil, men dette er på ingen måte noe nytt problem for de som allerede er godt kjent med drippere. Heldigvis så går tank-seksjonen på utsiden, slik at det ikke innsnevrer arbeidsområdet.

Munnstykket er monsterlangt.. Veldig tøffe inngraveringer og fungerer helt ok. Jeg vurderte å bytte ut munnstykket i noe litt mer funksjonabelt og kortere, men selve lengden i seg selv viste seg å gjøre selve trykket litt enklere.

>> Kjøp en EhPro Revel RDTA hos Dampshop.no for 399,- <<

Teknisk informasjon

Type RDTA
Volum 3,8 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode RDA dekk 1 til 4 coiler

Pakkens innhold

1stk Revel RDTA fra Ehpro
1stk Ekstra sett med O-ringer
1stk Ekstra kanthal tråd og veker
1stk Skrutrekker
1stk Brukermanual på Engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper