Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: EhPro Nixon RDA!

Omtale: EhPro Nixon RDA!

EhPro produserer ekstremt mye bra om dagen. Nixon RDA er sannsynligvis den råeste dripperen jeg har testet frem til nå.

Produktet i denne testen ble levert av Damping.no fritt for vederlag. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseveri og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Sjekk ut Skypumpens offisielle videoomtale her:

Nixon RDA har noen veldig smarte løsninger som gjør at den produserer helt sinnsyke mengder damp OG smak. Dette er en ganske unik kombinasjon, og det er absolutt ingen selvfølge at disse to tingene henger sammen. Normaltvis så anbefaler jeg drippere med et ganske trangt trekk når det kommer til smakstesting. IGO-W er f.eks en veldig god dripper til akkurat dette formålet. Så har man f.eks. Airek på den andre siden av skalaen som har massiv lufting som bidrar til å skape masse damp.

Nixon kombinerer det beste av to verdener og gir oss både helt overlegen dampproduksjon og smak. Den er også utrolig billig, noe som gjør den til en uvurderlig juvel i samlingen. Hvis man i tillegg har en Kennedy RDA så vil du sannsynligvis sette pris på at denne bruker samme prinsipp, men fungerer litt annerledes i praksis.

>> Kjøp EhPro Nixon RDA for 279,- hos Damping.no <<

I’m not a clone!
Selve slagordet i seg selv er ganske morsomt.. for det er ganske innlysende at Nixon i seg selv har paraleller og likheter til Kennedy RDA fra Kennedy Enterprises. At den bare heter Nixon og har avbildet et ikonisk bilde av Nixon viser en viss form for ironi og humor fra EhPro sin side.

ehPro Nixon RDA

Luftventiler i brønnen
Det som gjør denne så sinnsyk i bruk er måten de fokuserer luftgjennomførselen. Den store utfordringen på RDA er å sørge for at coilen er plassert riktig i forhold til luftventilene. På noen drippere så kan dette være en ganske stor utfordring også fordi at arbeidsområdet blir innsnevret pga. utstikkere som er en del av luftventilfunksjonen. På denne dripperen så er det ingen luftventiler på sidene i selve tankseksjonen. Dette gjør at man får fullt utnytte av kondensen inni dripperen noe som bidrar til å skape masse smak. Dette resulterer også slik at luften trekkes rett gjennom luftventilene som sitter i bunnen blir tvunget rett gjennom coilen og opp munnstykket.

Disse luftkanalen er selvsagt godt hevet over brønnen, slik at det ikke blir full lekkasje. Brønnen i seg selv er såpass dyp at du får plass til veldig mye bomull og veldig mye væske. Jeg var ganske bekymret for om det kom til å lekke noe tvers gjennom første gangen jeg tok en titt på den, men dersom man bare er obs på hvor man plasserer coilen og vekingen så er det absolutt null problem. Jeg vil forøvrig fraråde å dryppe i blinde gjennom munnstykket.

Det lureste er å bare ta av topcappen og så dryppe direkte ned i brønnen på motsatt side av hvor coilen og luftkanalene er plassert.

>> Kjøp EhPro Nixon RDA for 279,- hos Damping.no <<

EhPro Nixon RDA Driptip

To topcap’s / driptip’s
For enkelthetsskyld så følger det med to løsninger på topcap og munnstykke. Den ene versjonen er laget av plast og er en kombinert topcap og munnstykke. Dette gjør det betraktelig enklere å løfte av toppcappen når du trenger å fylle på væske.. denne delen ligger løst inni pakken på undersiden av skumgummien. Topcappen og munnstykket som allerede er fastmontert rett ut fra boksen, er i metall og lar deg bytte ut og bruke det 510 kompatible munnstykket som du liker best.. Men det som medfølger er utrolig bra, så det er egentlig ingen stor grunn til å bytte ut dette fra the-get-go.

Det generelle inntrykket
Sannsynligvis den beste dripperen jeg har testet. Jeg har fra før av hatt UD Hunter som den store favoritten fordi den var utrolig enkel å bygge på og fordi at selve topcappen og munnstykket som fulgte med var utrolig bra. Nixon RDA er en fantastisk dripper om man bare endrer på drippingvanene litt. Det er ikke mulig å dryppe i blinde, noe som gjør selve brukeropplevelsen litt annerledes. Men etter et par gangers bruk så går dette mer eller mindre av seg selv.

Det er plass til massevis av juice i brønnen så du får ut ganske mange trekk av denne uten å nå et dryhit. Den fulle utnyttelsen av kondens bidrar også til denne effekten meget godt. Fordi det ikke er noen luftventiler i sidene på tankseksjonen så får vi også utrolig mye smak, noe som ikke er en selvfølge på løsninger som skaper masse damp.

Jeg kan helhjertlig anbefale denne dripperen til de aller fleste. Prisen er også så vennlig at det nesten blir litt dumt å ikke prøve den.

>> Kjøp EhPro Nixon RDA for 279,- hos Damping.no <<

Produktspesifikasjoner

 • 22mm diameter
 • Laget av 304 rustfrittstål og galvanisert farge
 • Bunn luftstrøm som er justerbar og kan være helt avstengt
 • Fire poster
 • Kobber justerbar 510 pin
 • PEEK isolator for den positive posten
 • 6mm bunn dekk(plass til mye juice)
 • Delrin wide bore topplokk og drip tip combo
 • Inkluderer 510 topp lokk med drip tip
 • Kjøleribber på begge topplokk
 • Leveres med Koh Gen do bomullspad, ekstra o-ringer og skruer
 • Og selvsagt en liten blå skrutrekker :)

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper