Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: EhPRO Billow v2 - Unboxing og full omtale

Omtale: EhPro Billow v2 – Unboxing og omtale

EhPro Billow v2 er utelukkende en RTA.. så hvorfor folk sammenligner den med sub-ohm tanker forstår jeg ikke. Når det er sagt.. så har vi trolig årets første store nyvinning blant RTA.

Produktet i denne testen ble levert av Dampshop.no fritt for vederlag for å gjøre en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

Jeg har lagt merke til at folk absolutt vil nevne denne når folk ber om en god sub-ohm tank, uten å nevne videre at dette er en ren RTA. Det finnes ingen ferdige fordamperhoder til denne.. Selve tanken er meget solid og rommer hele 5 ml væske.

>> Kjøp Billow v2 hos dampshop til 375,– <<

Sjekk ut vår unboxing av Billow v2 her:

Inni boksen:
Det er en sort enkel boks med et glossy bilde som enkelt og greit viser hvordan tanken ser ut. Det er noen logoer og hjemmesideadresser på sidene, mens du finner en security code på baksiden som kan brukes på szehpro.com for å verifisere at den er ekte. Videre finner du en brukermanual utelukkende skrevet på engelsk. Det er også noen ekstra 0-ringer og skruer. Du finner en egen liten pose hvor du finner litt bomull og noen ferdigviklede coils. Denne bomullen smakte svært innestengt og plastikk.. så bruk en bomull av egen preferanse. Jeg syntes også at de ferdigviklede coilene var av relativt dårlig kvalitet og var rett og slett litt for store.. Så her er det bare å sette i gang med viklingen selv.

Solid konstruksjon
Denne tanken er av en særdeles solid konstruksjon som både kan sees og føles. Den er laget i rustfritt stål og har et pyrexglass. Merk at det ikke finnes noe erstatningsglass i pakken så her må du være ekstra forsiktig med å ikke knuse det som følger med.

Skorstein i skorstein
IMG_1976Denne tanken har tatt fullt utbytte av vakumeffekten ved å putte en skorstein utenpå den andre. Dette sørger for at juicen holder seg der den skal, og at selve varmen også bidrar til å holde tanken sammen og ha full kontroll på juicen som tilføres coilen. Den indre skorsteinen har en o-ring i toppen som sørger for at effekten blir optimal. Sannsynligvis en av de smartere konstruksjonene jeg har sett.

>> Kjøp Billow v2 hos dampshop til 375,– <<

Stort RBA deck
Selve decket er veldig pent og oversiktlig. Det er noen store luftehull som sørger for meget godt trekk og lufting. Det er fire stolper med relativt store festehull som gjør at du får veldig god plass å bygge på. Akkurat denne basen minner veldig om den vi finner i en UD Zephyrus og er trolig den største årsaken til at folk sammenligner disse to. UD Zephyrus har en skorstein som går littegranne innover, noe som innsnevrer arbeidsplassen. Dette problemet får vi ikke på Billow v2 siden skorsteinen er helt rett. En annen vesentlig forskjell er at juicekanalene på Billow v2 er litt mindre, noe som igjen sørger for at lekkasje blir absolutt minimalt, men som samtidig konstant mater coilen med rikelig av væske.IMG_1978

Tåler ekstrem varme
Jeg har bygget litt og lagde to coiler på 0.48 ohm hver, noe som gjorde den totale motstanden til 0.24 ohm. Med smart veking, vakumeffekten og skorsteinen i skorsteinen.. så kjører jeg denne lett på 70 watt uten en liten anelse brentsmak. Akkurat dette minner meg litt om hvordan en Expromizer fungerer og jeg vil påstå at Billow v2 er en minst like god konstruksjon om ikke veldig mye bedre enn eXpromizer. Effekten den ekstra skorsteinen har er ganske rå.. så her tror jeg vi har en løsning vi kan komme til å se mer av fremover.

IMG_1986Jeg har brukt en 26 awg A1 Kanthal og snurret i 7 omganger x 2. Dette resulterte i en samlet motstand på 0.24 ohm. Disse ble forsiktig plassert på decket og jevnet ut slik at bredden til coilen ble plassert rett over luftventilene.

Bomullen er løs og fluffy og jeg har klippet den slik at den går hele veien ned i juicekanalene.. MEN jeg har ikke puttet noen fibre med bomull neddi selve juicekanalene.. Jeg løftet bomullen opp før jeg skrudde på skorsteinen og prøvde å få all bomullen inn i den før jeg skrudde den til.

IMG_1987Når jeg skrudde på den indre skorsteinen så det altså slik ut med bomullen pekende oppover. Jeg tok så en syl og dyttet bomullen forsiktig ned langs kantene på skorsteinen for å få et jevnt og godt juiceopptak, og samtidig ha full luftgjennomstrømning. Resultatet ble at jeg fikk laget meg en coil som tåler helt ekstrem varme. Vakumeffekten som denne tanken utnytter til det fulle sørger for at bomullen min holder seg fuktig til enhver tid.

Konklusjon
En særdeles god RTA. Bygget på en utrolig smart måte som minsker lekkasje til det absolutte minimale. Vakumeffekten kommer ordentlig godt frem og gjør denne til noe av det beste du kan få tak i. Decket er stort og oversiktlig, juicekanalene er fine og luftventilen fungerer bra. Eneste jeg syntes var særdeles dårlig var munnstykket, så det ble fort byttet ut med noe som var litt mer funksjonelt. Designet er helt ok, og det var deilig at den rommer hele 5 ml. Jeg er litt skuffet over at den ikke har toppfylling. Hvis man KUN ser på rba-decket til en UD Zephyrus og sammenligner med denne, så vinner Billow v2 lett. Men siden dette er en ren RTA/RBA -løsning så troner fremdeles UD Zephyrus øverst på listen av Sub-ohm tanker medio Juni 2015.

>> Kjøp Billow v2 hos dampshop til 375,– <<

>> Kjøp erstatningsglass til Billow v2 her <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper