Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 eGo ONE mini, vanlig, XL og MEGA - Skypumpen

eGo ONE mini, vanlig, XL og MEGA

Joytech har hatt mye varierende kvalitet på sitt reportoar. Men i blant dukker det opp produkter som avviser all tvil..

Det er bare fryktelig synd at de valgte å ta i bruk eGo navnet igjen. eGo Twist er fremdeles sterkt i minne. For mange var eGo Twist selve gateway-batteriet. Den ga oss en liten smak på hva damping innebærer, men på ytelse, smak og dampproduksjon var den en katastrofe.

eGo ONE er derimot det komplette motsatte. Den har et helt unikt batteri som selv justerer watt og volt mengde basert på motstanden på fordamperhodet som sitter i. Den har 4 forskjellige størrelser.

 • Mini (850 mah, 1,8ml tank, 109mm lang, 16mm bred)
 • Vanlig(1100 mah, 1,8 ml tank, 105 mm lang, 19mm bred)
 • XL (2200 mah, 2,5 ml tank, 131 mm lang, 19mm bred)
 • MEGA (2600 mah, 4ml tank, 134 mm lang, 22mm bred)

De har akkurat annonsert Mini og Mega utgaven, og også valgt å lansere dem i flere farger. Jeg har ikke fått kloa i en Mini og Mega enda, så resten av denne anmeldelsen går på Vanlig og XL utgaven. Jeg opplever forøvrig absolutt ingen forskjell på ytelse, kvalitet, smak eller damp mellom de to, så det er trygt å anta at mini og mega leverer likedan. De eneste forskjellene går på spesifikasjonene oppgitt over, som kan ha stor innvirkning på hvordan du bruker dem.

Dette er et eGo ONE CLR fordamperhode. Dette er en RBA coil som kan brukes på hele eGo ONE serien.

eGo ONE er en sub-ohm damper.
Det vil si at den kan kjøre ferdigfordamperhoder helt ned til 0,5 ohm. Den har ikke villet fyre av RTA’ med egenviklet coil for min del.

eGo ONE tanken er solid, tåler mye varme og har en fantastisk smak og damp. Den er noe knotete å fylle opp, men med en nåletube eller opptrekkssprøyte så går det lett som en lek. Det er litt irriterende når man har en relativt klar væske å se hvor mye juice som er igjen på tanken, men det blir en øvelsessak etterhvert. Det er ikke verre enn å bare tilte litt på tanken og holde den opp mot en lyskilde og så se sånn ca hvor mye juice som er igjen. Jeg skulle gjerne sett vinduer som går «helt ned» og dermer løser dette problemet, men i mellomtiden funker det helt greit. Tanken føles som storebroren Delta 2. Den har praktisk talt nøyaktig lik konstruksjon og yter vel så bra, om ikke bedre.

Men alt dette til side så er det selve batteriet som er the big deal. Den lader ferdig utrolig fort, og kan brukes til praktisk talt alle sub-ohm fordampere på markedet. Selve designet er sømløst og har en veldig pen finish. Fyringsknappen er responsiv og har en pent lys som fungerer som batteriindikator på hvor mye strøm som er igjen.

Lekker?
Jeg har hørt flere som «påstår» at den lekker, men i 9 av 10 tilfeller, så kommer dette av at fordamperhodet ikke er ordentlig skrudd igjen i basen. Det kan også være at det har kommet noe væske inn under basen ved vasking eller bytting av coil, så dette er noe som bør sjekkes.

Det har akkurat kommet en RBA-coil for eGo ONE serien kalt CLR. Dette kan endre hele gamet!

Hva synes du om eGo ONE? Hvilke juicer synes du den passer best med? Sleng inn en kommentar!

 • Martin

  Venter på Mega’en, den skal testet med CLR coilen :-)

  • Kjempespent! Megaen har altså da 22mm diameter, noe som gjør at den potensielt kan bytte ut mekmods :O Jeg bare håper at den registrerer ohm på lavere enn 0,5 slik at den kan bli en fullverdig erstatning sådan :)

 • Pingback: Omtale: Arctic Tank | Skypumpen()

 • Villmarka

  Fikk beskjed om at Megaen er på vei i posten :)

  • Heldig! :D Hvor fant du den?

   • Villmarka

    Hos Steamlab.no. Bestilte den på forhåndsbestilling, men er i butikken der nå

 • Jan Christian Frodahl

  Hatt Ego One Xl i to dager nå og er storfornøyd :)
  Prøvde først et par NoNic juicer for å få «litt» store skyer, og for at den første vapen skulle være en fräsh opplevelse, og det gikk finfint.
  Nå har jeg en lakris/mentol blanding på ca 80%lakris@18mg og 20% NoNic mentol.
  Smaken er bra, trekket er vannvittig, selv med 1 ohms coil, så jeg har stort sett bare en liten åpning på ventilen for å få god smak og bra trekk. (bra throat hit også)
  Bruker forresten mouth to lung..
  Ser litt på alternative tanker, og vurderer en subtank nano fra kanger, men det ser ut til at den har samme festemekanisme til glasset som nautilus og den kan man basically bare dra av, og jeg leser om fler som har hatt lekasjer..
  Er det noen her kanskje har efraring med?
  Subtankene koster over dobbelt av den som står på og den har jeg gode erfaringer med.
  Prøvd nautilus mini og den virker bra for dem som utelukkende bruker mouth to lung, men jeg har en slags hybridmetode, fortsatt mouth to lung, men jeg trekker ett sykke inn før jeg innhalerer litt og jeg likte ikke nautilus mini så mye, for små ventilasjonshull rett og slett :/
  Kanskje jeg bare burde ha en ekstra eGo One tank (2.5ml).
  Jeg trenger uansett en ekstra tank så jeg lett kan bytte smaker tilfelle jeg får vapors fatigue en gang i uka :p

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper