Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Testing av norskprodusert juice: E-Liksir!

Testing av norskprodusert juice! E-Liksir

e-liksir_thumb

Vapemail kom med fem ulike juicer fra e-liksir som jeg skulle lukte på, smake på, og aller helst dampe.

Siden sjefspumpen ikke er veldig glad i juicetesting så har vi satt Paul Vollen på saken i stedet. All juice er levert fritt for vederlag fra e-liq.net, og ingen av produktene har derfor noen annonseverdi. Alle uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

E-liksir – Norskprodusert juice distribuert av T-Juice, England
Alle flaskene har eget batchnummer slik at du kan få samme smak neste gang du bestiller. De produseres i Storbritania etter US og EU sitt regelverk og standarder. De bruker samme etikett med samme innholdsfortegnelse på flaskene, derfor er det ikke mulig å lese seg fram til forholdet mellom VG og PG. Bare navn, batchnummer og nikotininnhold er trykket på i ettertid.

Etter samtaler med produsent så får vi beskjed om at alt skal være 50/50 PG/VG.

E-Liksir

-Postdama så litt rart på meg da jeg la en ziplock pose med noe hvitt i på vekta. Etter nærmere øyensyn så kunne hun puste lettet ut da hun så det var bomull.. og at det også lå noen glassflasker oppi der..

Ettersom jeg har dampet lenge uten å ha funnet min favorittdamp er det alltid gøyalt å teste noe nytt. Jeg innrømmer gjerne at foreløpig favoritt er Colonel Custard og hadde derfor store forventninger til noen i denne pakka.

Først ute var Red Knight 5 mg nik.

e-liksir-red-knightDet lukter litt karamell og trolig litt vanilje. Men det er ikke mye av dem i smaken. Denne er overraskende god til å være en Rød Princeversjon. Det smaker egentlig ikke karamell, men det smaker karamell allikevel på min Lemo2 med 0.5 Ohm på 25 watt. Det er muligens noe vann i juicen siden den ‘knitrer’ når jeg damper. Med 40 watt på moden har jeg følelsen av dryhits ved skikkelige magadrag og den smaker ikke like godt. 20 Watt er nok på Lemoen.

På Nautilus med 1.8 Ohm på 8.5 watt er knitringen borte, karamellsmaken mindre fremtredende og min bedre halvdel, som sverger til RY4 etter 40 år med Rød Prince, sier at den smaker godt. En nydelig blanding av smaker som ikke fremhever en bestemt.

Dette er en flott juice med bra smak, men den passer ikke til subohm med massevis av watt.

Bestill Red Knight her! 10% rabatt ved coupon: Skypumpen

Neste ut er White Dame 5 mg nik.

e-liksir-white-dameDenne lukter det utrolig lite av. Smaken er heller ikke påtrengende. På de første trekkene med Lemoen registrerte jeg ikke noen spesiell smak, men kjente et lite halsrøsk. Smaken av tobakk er mer til stede på denne enn på Red Knight, men jeg kjenner ingen andre smaker som er lette å få tak i. Ettersmaken er lang og behagelig. Jeg kjenner meg ‘mett’ etter noen drag av denne.

Damen fikk den på sitt naut og jeg hørte ikke noen kommentarer på lenge. Det er positivt for smaken. Det smaker egentlig ikke noe bestemt, sier hun tilslutt.

Jeg lånte hennes og oppdaget at den heller ikke der hadde noen distinkt smak. Dette er nok en av de bedre tobakksmakene jeg har prøvd.
Dette er heller ikke en juice som passer på subohm. Den knitrer bra på 40 watt.

Bestill White Dame her! 10% rabatt ved coupon: Skypumpen

Cloudberry Cream 5 mg nik.

e-liksir-cloudberry-creamDet lukter mer jordbær enn multer. Dette er en typisk dessertjuice. En ren, klar smak av mange bær. Varme bær, slike du har på dessertis. Den har en mørkere smak på inn- enn den har på utpust. En juice som helt klart kan bli en ettermiddagsfavoritt både på Lemo på 20 watt og på Nautilus med 8.5

Dette er heller ikke en juice som passer på subohm. Den knitrer bra på 40 watt.

Bestill Cloudberry Cream her! 10% rabatt ved coupon: Skypumpen

Strawberry Cream Waffles 5 mg nik.

e-liksir-strawberry-cream-wafflesLukter muligens an anelse rømme og litt fløte. Jeg har aldri tenkt på at det er mulig å dampe ferske vafler med jordbær og rømme, men det er fullt mulig og det er godt. Helt enkelt. Jeg gikk ned til 20 watt på Lemoen og den er allerede blitt en favoritt.

På Nautilus er jordbærsmaken like god uten å være påtrengende. En god juice om du misliker sterke fruktsmaker og foretrekker en rund juice som bare antyder smaken.

Hold deg på lav wattstyrke. Med 25 watt og mer er denne ikke god.

Bestill Strawberry Cream waffles her! 10% rabatt ved coupon: Skypumpen

Menthol & Lime 5 mg nik.

e-liksir-menthol-limeDet lukter helt klart lime av denne. Med 20 watt på Lemoen er smaken på innpust kjølig og behaglig. Jeg hadde ventet en sjokkopplevelse siden det står menthol på flaska.

Denne kjøler halsen nedover etterhvert som jeg trekker inn, men ingen påtrengende mentholsjokk. På utpust kommer eimen av lime blandet med . . kirsebær? Kanskje det er mentholen som lurer smaksløkene mine, men denne er utrolig fruktig og minner mye om de firkanta dropsene fra barndommen. På Nautilus med 8.5 watt er den minst like god og gir den samme smaksopplevelsen.

Med test på 40 watt på Lemoen er heller ikke denne god.

Bestill Menthol & Lime her! 10% rabatt ved coupon: Skypumpen

OBS! Bruke coupon: Skypumpen ved check out og få 10% rabatt på alle varer hos e-liq.net! (mrk. Stor S! )

 • Per Willy Nilsen

  Må si meg helt uenig at disse juicene ikke passer på høy watt og sub-ohm. Det kommer an på hva slags utstyr du benytter.
  Jeg har aldri kjent en like stor tilfredstillelse i dampverdenen, som da jeg smakte Cloudberry Cream i en Halo Beast på rundt 50 watt. En helt enorm rund, fyldig, og intens smak! Så mye smak trodde jeg ikke det var mulig å innhalere! :D
  «NAM», sier jeg bare! :p

  • Per Willy Nilsen

   Mente Silo Beast, ikke Halo Beast. Autokorrekturen slo til her… :)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper