Skypumpen

Tusen takk for at du vurderer å donere noen kroner til Skypumpen.no!

Alle donasjoner går først og fremst til å dekke administrative kostnader som er tilknyttet nettstedet. Å drive Skypumpen har blitt en ulønnet heldagsjobb som tar ekstremt mye tid og krefter.

Pengene vil gå til å vedlikeholde alt av hardware tilknyttet nettstedet og alle kostnader i forbindelse med webhotell og samtlige domener tilknyttet Skypumpen. Ellers så er det et insentiv for å fortsette med arbeidet med å spre RIKTIG informasjon til resten av omverdenen. Skypumpen er en viktig uavhengig stemme i kampen for dampen. Jeg kan med et visst omfang drive Skypumpen som en ren hobby og lidenskap, men samtidig som nettstedet vokser, så får jeg samtidig et større ansvar i å ta fordel av såpass mange lyttere at det også blir viktig å fremme kampens sak.

Å være omtaler, skribent, innehaver, og lobbyist mellom forbrukere, forhandlere og produsenter på daglig basis er en ekstremt tidkrevende og kostbar affære.

Så igjen.. tusen takk for at du vurderer å støtte arbeidet.. uansett beløp. Bruk knappen under så blir du videresendt til PayPal. Om du ikke har en Paypal konto så kan du også bare bruke vanlige kreditt og debetkort.