Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Damping for nybegynnere - Skypumpen

Damping for nybegynnere

Kangertech EMOW 1200 mAh batteri. Klart for damping, trenger bare juice utenom.

Kangertech EMOW 1300 mAh batteri. Klart for damping, trenger bare juice utenom. EMOW koster 359,- hos Dampshop.no

Damping er et helt klart bedre alternativ enn røyking uansett hva media sier. Selv de brutale rapportene fra Folkehelseinstituttet beviser at damping er omtrentlig en tusenedel mindre helseskadelig.

Først og fremst så må vi ha noe på det rene. Damping er ikke røyking. Ordet «røyk» er ikke synonymt med inhalering. Røyk er noe som kommer av et materiale som brennes opp, mens damp er resultatet av at en væske fordamper.

Har du lyst til å slutte å røyke og prøve dampen? Da har jeg noen enkle tips til deg.

Du kan finne et enkelt startsett som f.eks Evod eller EMOW hos norske forhandlere. Disse er tynne, lette og lange, og du trenger ikke sette deg noe særlig inn i blandingsforhold i juice, eller justere på strømtilførselen. Vi kaller dette for «batterier» eller spinnere. Du vil finne flere størrelser, med forskjellig batterikapasitet. Du trenger nok et batteri på minst 1000 mAh for å kunne bruke den en hel dag.

Det er kanskje greit å finne en juice med nikotin til å starte med. 18mg nikotin burde være mer enn nok å starte på. Selv gikk det ned 2 pakker med Rød Mix i løpet av en uke før jeg begynte å dampe, og 18mg nikotin på juicen var da en helt grei overgang.

Du får ikke kjøpt juice med nikotin lovlig i norge. Men du kan enkelt handle juice fra Sverige både via nett og ved å kjøre over svenskegrensa. Electrocigarette.se har et akkurat passe utvalg til gode priser.

Er du usikker på hva som er lov og hva som er ulovlig når det kommer til damping? Ta en titt på oversikten vår her: Damping, hva er lov og hva er ulovlig?

Ellers er å bli medlem av Norsk Dampselskap sin brukergruppe på Facebook et absolutt must.

Har du noen tips til nybegynnere? Del det i kommentarfeltet under!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper