Dampebudsjett. Litt mer komplisert enn statsbudsjettet.

Pengesluk

Lønningsdag! Dampebudsjettet er stadig under revidering. Kjøpestopp gjelder selvsagt kun på gamle produkter. Når det kommer nyheter så kommer dette under «forskning». Forskjellen mellom gammelt og nytt varierer fra produkt til produkt, og hvis det er første gangen DU hører om det, så er det nytt.

Hvordan setter du grenser for deg selv? Sparer du penger på dampingen kontra røykesluttet?

 • Bjørn Tore Kieding

  Så lenge man holder seg under det man tidligere brukte på tobakk så bør det vel være ok? Ellers så er det bare RDA som gjelder med en 50-100W box-mod med byttbare batterier eller mekanisk mod. Når du har fått tak i en god en så er det minimalt med penger som trengs på batteri, kanthal og bomull. Selv bruker jeg mindre enn en tiendel på damping enn jeg brukte på tobakk.

 • Paul Vollen

  Jeg imponeres over de damperne som klarer å holde orden i regnskapet over dampeøkonomien.
  Jeg begynte med å legge 100 kroner på en egen sparebøsse hver dag, men som alltid når pungen er tom spiser man litt av oppspart. Med 3 pakker tobakk i uka som koster 600 kroner ++ skal man handle mye dampeting før man bruker mer penger.
  Dama røkte en 20 pakning Prince om dagen og reagerer sterkt på at jeg handler inn mer juice når jeg allerede har nitten flasker i skapet. Det hun ikke tenker over er jo at hun ikke har brukt fem flate øre på røyk eller damp de siste 15 månedene siden det er jeg som kjøper alt hun også damper på. :D

  Summa summarum etter eget hode uten kalkulator:
  Om jeg kjøper en ny mod og en tank i måneden mens jeg damper 60 ml juice i uka er det allikevel billigere enn røyken jeg drev med i en mannsalder. :)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper