Omtale: Cuttwood Sugar Bear/Drizzle

Du vet når du strør sukker og kanel oppå kremen til en cappucino? Dette er nøyaktig sånn Sugar Bear smaker!

sugarbearLenge siden jeg har gjort en juice-review.. Jeg er såpass kresen at jeg har gitt litt opp i søket. Jeg regelrett hater å smake på ny juice. Nå har jeg heldigvis blitt ganske bevisst på hva som funker for meg og hva som ikke funker.

Sugar Bear/Sugar Drizzle er en sånn type juice som jeg aldri ville funnet på å bestille på egenhånd. Bare navnet i seg selv roper søtt, og da utelukkes det automatisk i min bok. Kanel er ei heller en smak som jeg er noen stor fan av.

Kanel, Menthol og Anis er kanskje de verste smakene å få ut av et fordamperhode om man overhode ikke liker smaken, så jeg var særdeles skeptisk da jeg fikk disse pushet på meg.

Jeg forberedte meg nøye. Satt opp en smaksdripper med helt nye coiler og bomull. Tok et langt pust og sørget for å ha et glass cola å skylle ned med sånn i tilfelle. Jeg sørget også for at jeg hadde noen halspastiller i en armlengdes avstand.

En veldig spennende og annerledes dessertsmak
Jeg hadde ikke lest om juicen før jeg testet den, så det ble åpenbart et slags sjokk da smaken traff tunga. Kanel, krem og sukker er liksom ikke noe man egentlig forventer seg.. og jeg tror at min første reaksjon var en ganske stygg grimase.. men ettersom jeg fikk smakt på den litt mer så kunne jeg konstantere at : «Jodda.. dette var igrunn ikke så verst».

Så lenge man er klar over at dette er en dessertsmak så er den faktisk meget god. Dette er vel en slags type Custard, og har et ganske tydelig innslag av tørr krem. Likevel så blir denne juicen litt for søt for min smak, men den egner seg helt perfekt for et par trekk her og der om man har et lite søtsug.

Jeg har smakt langt søtere og kvalmende typer juice.. som f.eks Claim Your Throne, Vazilla og diverse annet som har blitt skrytt opp i skyene av andre. Denne er ikke engang i nærheten av å nå samme kvalmende nivå.

Cuttwood er en utrolig god juiceline fra The Sauce Boss i California USA. Det er ingen rare bismaker og man får automatisk en fornemmelse av kvalitet.

NB! Denne juicen har fått nytt navn. Det nye navnet er Sugar Drizzle!

Hvis du er glad i kanel, krem og sukker så vil du elske denne!

>> Kjøp Cuttwood Sugar Drizzle fra Dampshop.no << (NB. Uten nikotin!)

>> Kjøp Cuttwood Sugar Drizzle fra UKecigstore.co.uk << (Fra UK med nikotin)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper