Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Council of Vapor - MiniVolt - Skypumpen

Omtale: Council of Vapor – MiniVolt

minivolt top

Det har gått en liten hype rundt om en snerten liten mod. C.O.V – MiniVolt. Jeg må innrømme at jeg er svak for små mods og tanker, spesielt om de klarer å prestere like bra som de litt større. 40w og 0.2 Ω ? klarer den å leve opp til forventningene? Jeg måtte bare ha den, om så bare som en liten pyntegjenstand i hylla. Til prisen så er det verdt ett forsøk. Jeg handlet denne hos dampebutikken, og har ikke mottatt varen for review, og skriver derfor dette av egen interesse.

Innlegget i sin helhet er skrevet av Kai Syversen som gjesteskribent hos Skypumpen.no – Kai Syversen er ikke ansatt av Skypumpen og skriver omtaler på egen goodwill. Alle uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser og gjenspeiler nødvendigvis ikke «sjefspumpens» meninger.

MiniVolt er utrolig liten. Faktisk så liten at du må bare holde den i hånda for å forstå hvor liten den er. Den skryter med 40w og 0.2ohm til tross for sin lille størrelse. Men med den lille størrelsen så kommer det store utfordringer. Batteristørrelsen på 1300mAh er ikke mye. Spesielt ikke om du kjører full effekt med Powermode og 40W på 0.2 Ω. Da blir batteritiden veldig kort, og den bruker også en del tid på å varme opp coil til brukbar effekt. Men om du bruker en snillere coil, så vil den vare lengere, samt levere varmen raskere. 0.5 Ω og 20w så har du en god liten diskret mod som fint får plass hvor enn du måtte finne på å gjemme den. Om du vil ha en stealth mod, med potensiale for å ta i litt, så er dette virkelig noe du burde vurdere.

minivolt topStørrelsen er ett veldig stort salgsargument på denne modden, og til tross for størrelsen, så føles den solid, faktisk så føles den tung i motsetning til andre mods. 22mm tanker passer også fint uten overheng. Den blir veldig snerten med små tanker, som UD Goblin, Nautilus mini eller subtank nano. En ting den mangler, er temperaturkontroll. Men om du tenker enkelhet, og ikke minst størrelse, (elller mangel på størrelse) så gjør det ikke så mye. Tyngden på mod’en er overraskende tung. Du kjenner det ligger kvalitet i materialene som er brukt. Knappene gir god feedback når du trykker på de, og du er aldri usikker på om du faktisk fikk trykket på knappen.

For å endre mode, så trykker du inn Fire og ned knappen samtidig. Og for å endre Watt, så trykker du inn Fire og opp knappen samtidig. Her trenger du da derfor ikke å trykke inn kombinasjoner for å låse innstillinger. En fin enkel feature som gjør denne enkel i bruk. 5x Fire for å skru på, Enklere blir det ikke menymessig. Skjermen er liten, men sterk og lett lesbar til tross for størrelsen. Men det er en ting som irriterer meg med denne, og C.O.V. burde virkelig gjøre dennee featuren valgfri. Den skrur seg av etter 10 minutter, og du må skru den på igjen selv. Veldig greit for å spare strøm, men jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har forsøkt å trekke, og blitt skuffet over resultatet med null smak og damp.

Med ett batteri på 1200mah så er brukstiden begrenset, men hva forventer du på denne størrelsen? Det gjør ingenting at du må lade den oftere, når den er så liten, og mye kraftigere enn ett spinner batteri. Come on. Du må bare elske hva denne lille saken presterer. Jeg kan fint leve med ulempene på denne, nettopp pga hva den faktisk presterer, og det den leverer, leverer den bra.

Når jeg kommer til en konklusjon så tenker jeg at her kan C.O.V gjøre ett par ting for å gjøre denne perfekt. Og dette er selvfølgelig helt subjektivt: Gjør auto-off featuren optional, sleng gjerne på TC på en fremtidig Mini Volt v2/Mini Volt pluss. Ellers har jeg ikke noe å utsette på Mini Volt.

Fordeler:

MiniVolt er liten, har gode knapper, lesbar skjerm, og enkel i bruk, og kvalitetsfølelse.

Ulemper:

Ikke temperaturkontroll, lite batterikapasitet, skrur seg av etter 10 minutter.

OBS! Det står oppgitt 1300 mAh i spesifikasjoner litt overalt, men det faktiske batteriet inni viser 1200 mAh.

Mini Volt 40W Box Mod Specs:

  • 1200mAh Batteri kapasitet
  • Størrelse: 35mm * 22mm * 56mm
  • Watt Output: 5~40W
  • Minimum motstand: 0.2ohm
  • Carbon Fiber og Gummibelegg
  • 3 Ramp Modes: Soft, Standard, og Power
  • Intuitiv LED Display
  • Micro-USB Port for lading

I pakken:

  • 1x MiniVolt mod
  • USB kabel

 

minivolt overview

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper