Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Cherry Bomber fra MCV - Hotteste mekmod akkurat nå

Cherry Bomber – Hotteste mekmod akkurat nå..

Cherry Bomber
Fått igjen på skatten? Vunnet i Lotto? Kommet ut av en god skilsmisseavtale? Da er kanskje Cherry Bomber noe for deg.

Den mest klonede og populære mek-modden akkurat nå er Cherry Bomber fra MCV (Masterpiece Custom Vapes) Prisen på originalen er temmelig drøy.. og selv klonene koster skjorta.

I blant dukker det opp produkter som automatisk appellerer til øyet. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har puttet denne i handlekurven for så å le litt av meg selv og riste på hodet.. og så bare lukker nettleseren. Det er fullstendig galskap å punge med nærmere 3000 kr for en gravert metallboks. Enda mer galskap når man ser at dette er snakk om en mekanisk mod uten LCD skjerm eller mulighet for wattkontroll. Men likevel.. oh-la la.

Jeg begyner å få en ganske bra samling med mods i alle varianter.. og akkurat nå så er det temperaturkontroll som jeg finner mest interresant. Det finnes boxmods på markedet nå som leverer opp til 200w, har de skarpeste LCD skjermene og kan sørge for fyringsknappen kan holdes inne i 30-40 sekunder uten at fordamperhodet brenner seg..

Likevel så applerer mek-mods til meg.. og veldig mange andre, selv om teknologien har kommet mye mye lengre.

Veier et tonn..
MCV-Cherry-BomberNei.. egentlig ikke. Men 700 gram, altså litt over en halv kilo. Den er faktisk så tung at man blir fysisk sliten i armen av å dampe. Selve finishen er nydelig og det kribler ganske heftig i fingertuppene når man drar en finger over inngraveringen. Fyringsknappen er også utrolig fin og har en skrulås funksjon.

Helt uten ledninger..
Det er ingen ledninger, chips eller skjerm. Dette er en 100% mekanisk mod. Alt av strøm føres via forskjellige fjærbelastede systemer som igjen bidrar til å skape en helt massiv tyngde og feeling.

Originalpris vs Klone
Originalboksen er produsert på Fillipinene og ble originalt lagt ut for salg til rundt 345 pund, altså rundt 4200,- Nylig sunket til rundt 275 pund altså noe rundt 3300 kr.. trolig pga den store etterspørselen og fordi at klonene finnes til ca 3-400 kr på eBay.

Fasttech har også en klone i treverk som ser ganske bra ut, men laget på en helt annen måte. De fleste klonene er kun like i utformingen og design, men innmaten er noe helt annet.

 • New locking back door
 • Aluminum or Copper Body and Sliding Door
 • Full Mechanical Mod
 • Works in Single or Dual 18650 Mode
 • Floating and Adjustable Copper Contacts
 • Brass 510 Connector
 • Brass Firing Pin w/ Twist Lock
 • Threaded Delrin Insulator (easy to replace)
 • Adjustable Battery Contacts (no spring contacts)
 • No Use of Wire/Minimal Voltage Drop
 • Dimensions 53mm (L) x 26mm (W)  x 100mm (H)
 • 110% Made in the Philippines

En morsom liten detalj er at det står «Fuck all cloners» på forsiden.. og dette er noe som alle klonene også har påskrevet. Klarer du å dy deg, eller venter du på en versjon i rent gull?

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper