Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Brukererfaring med overgang fra røyk til damp - Skypumpen

Brukererfaring med overgang fra røyk til damp

Fordelene med å gå over til damping.
Har du et ønske om å slutte å røyke? Er du villig til å prøve et alternativ til røyking som kan gi helsegevinster? Vi trenger dine erfaringer!

Du har kanskje prøvd alt for å slutte tidligere uten hell. Skypumpen.no ønsker å bidra i kampen for å beholde damping som et lovlig alternativ til røyking. Innehaver har selv hatt hell med røykslutt etter 20 år som røyker på grunn av overgang til dampen. Det er enorme helsegevinster med å slutte å røyke, men det er ingen selvfølge at man klarer å slutte å røyke, for mange har det bare vært en heldig «bivirkning» av overgangen til dampen.

Dette er brukererfaringer fra ekte folk som NDS (Norsk Dampselskap) har samlet.

[advanced_iframe securitykey=»f4b20b04f66cb4f27d5ce62592bace1b4058d4a4″ src=»https://drive.google.com/file/d/0B8LuLmJf5nxZU2dJbElOcjZPWHc/preview» width=»640″ height=»480″]

Vi vil svært gjerne høre dine erfaringer om hvordan dampen og røykslutt har påvirket din livssituasjon. Skriv i  kommentarfeltet under!

 

  • Jeg har røyket i over 20 år, prøvd alt fra snus, røykeplaster, nicorette inhalator til tyggegummi uten hell. Jeg prøvde en ecig ved en ren tilfeldighet og var like skeptisk som «alle andre» med en gang. Det tok litt tid før jeg forstod hva damping egentlig var godt for. I begynnelsen både røyket og dampet jeg samtidig. På et visst tidspunkt, usikkert når, så ble det færre og færre røyk, før det så plutselig en dag ble helt røykfritt. Resultatet var bedre luktesans, penere tenner, bedre pust og tja.. tilogmed økonomi selv om det har kostet å teste alt mulig på dampmarkedet :P Jeg er ikke helt ukritisk til damping, men av kun de få gevinstene som jeg selv personlig har opplevd, så har det vært en helt klar forbedring av livssituasjonen!

  • Erik Slavský

    After over 25 yeers of smoking I use already 2 years e-cigarettes and do not smoke anymore. And I feel better taste, and I smell better. My wife is happy as well I do not stink naymore. She can kiss me imediatelly. I vape LIQUA e-juices.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper