Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Aspire Nautilus - Skypumpen

Aspire Nautilus

Aspire Nautilus
En såkalt «vanlig» tank. Finnes i to forskjellige størrelser og har muligheter for pynting av ulike slag.
Aspire Nautilus er en av de mest populære clearomizer tankene på markedet. Den har et meget pent design, og yter meget bra på både aroma og damp. Kjøper du Aspire Nautilus Start Kit så følger det med 2 fordamperhoder. (1,6 ohm og 1,8 ohm) Selve coilen er av typen «BVC» (Bottom Vertical Coil) og yter utrolig bra selv på svært enkle dampere. Den trenger svært lite watt for å fungere ordentlig og trives kanskje aller best et sted mellom 8 og 12 watt. Den leveres med en slags bellcap av glass. Resten av materialet er av ganske solid klart metall. Delene som kan skrus på og reguleres har en noe knudrete overflate som gjør den enklere å montere/demontere.

Dersom du har kjøpt en ekte vare og skrudd i fordamperhodet riktig , fyllt juice på riktig måte (Bunnpåfylling og ikke noe væske i hverken coilbasen eller lufterøret) så har den absolutt null lekkasje. Selve glasset i tanken er laget av Pyrex, og tåler en god del juling (inkludert sitrusvæsker som ofte kan sprekke plasttanker). Men vil du være på den absolutt sikre siden så vil jeg anbefale å kjøpe med en webbed metal tank, som gjør demontering og påfylling mye enklere samtidig med at den får et meget tøfft utseende.

SMOK Guardian 2 E-pipe med Webbed Nautilus tank.

SMOK Guardian 2 E-pipe med Webbed Nautilus tank.

Meget trygg og pålitelig
Det som gjør Aspire Nautilus til en storselger er hvor brukbar den er uansett blandingsforhold i juicen. Du slipper å tenke på PG/VG innhold og det er veldig lite man egentlig trenger å tenke på. Den bør forsåvidt vaskes for hver gang du skifter juice for å ikke få en «udefinerbar smak». Pass også på at du lar fordamperhodet trekke med juice i et godt kvarter for å ikke starte med å tørrrbrenne coilen fra start.

Den vanlige utgaven er 22mm bred og passer derfor utmerket på f.eks Eleaf iStick . Mini har en diameter på 19mm og kan derfor også passe på diverse batterier.

Prisen på en Aspire Nautilus ligger på ca 260,- på det norske markedet.

Teknisk informasjon

Type Clearomizer
Volum 5 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode Utskiftbar

Pakkens innhold

1stk Nautilus Tank
2stk Fordamperhoder BVC
1stk Sokkel / Ring
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper