Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Asmodus Snow Wolf m tempkontroll

Asmodus Snow Wolf 200w m tempkontroll


Asmodus er et Los Angeles -basert selskap, og varene deres er stort sett ikke tilgjengelig i norske nettbutikker. Snow Wolf 200w er et skikkelig beist, og står høyt på ønskelista her.

VapingWithTwisted420 er en av de få heldige som har fått muligheten til å teste denne før alle andre. Personlig er jeg ikke en stor fan av omtalene hans pga. all den unødvendige banningen. Han er trolig en av verdens mest kjente vapingprofiler etter kongen; Grimm Green. Det er likevel helt umulig å holde seg oppdatert uten å kikke innom kanalen hans daglig.

Asmodus er et selskap som leverer custom-built mods, og diverse andre ting til et relativt eksklusivt marked. Prisene er så drøye at det blir litt for spesielt interreserte.

Det er nå mulig å pre-order beistet Snow Wolf 200w med tempkontroll. Prisen på denne er faktisk ikke så høy som man ville forvente, og er mye billigere enn flere dna40 mods som f.eks Vaporflask og rDNA 40.

200w?! WHy?
Det høres i utgangspunktet helt unødvendig ut med 200w. Selv 150 og 100w er overkill for de aller fleste. En gang i tiden sverget jeg på at jeg aldri ville kjøpe en mod på over 50w, for å gjøre en stille protest mot at markedet beveget seg i feil retning. Det prinsippet var en kamel jeg måtte svelge likevel for å ordentlig kunne teste de nyere Sub-Ohm tankene på markedet. Med unntak av ACME iJOY så trengs det høyere og høyere watt for å kunne gi rikelig med kraft til tankene for kunne fyre effektivt.

Med temperaturkontrollen godt på vei som en standard, så vil det antagelig bli mer og mer vanlig med Titanium(ti) og Nikkel (ni200) coil på ferdig-fordamperhoder. Både Nikkel og Titanium har praktisk talt null motstand, så de trenger å wrappes mye tettere og med flere omganger enn en «tradisjonell» Kanthal. Resultatet blir at moddene kan trenge mer kraft for å kunne varme opp coilen og temp-kontroll blir enklere. Temperaturkontroll sørger for at coilen blir varmet opp til rundt 250-300 grader celsius, og så holder den seg der uten at bomullen blir brent. (med juice selvsagt).

Det er flere mods på vei i en wattrange fra 40-75w med tempkontroll som bør fungere i massevis for de aller fleste.

Snow Wolf 200w

Product Features:

 • Adjustable temperature control
 • Low voltage protection
 • Low resistance protection
 • High input voltage warning
 • Output short circuit protection
 • Reverse battery protection
 • Overheating prevention

Product Specifications:

 • Accommodates 2 18650 sized batteries
 • Variable wattage range: 5.0 – 200 watts
 • Output voltage range: 0.5 – 7.0 volts
 • Atomizer resistance range: 0.05 – 7.0 ohm
 • Battery voltage range: 6.2 – 8.4 volts
 • Temperature control range: 100 – 350°C / 212 – 662°F
 • Supports both Kanthal and nickel wires

Forhåndsbestilling nå for 149,49 dollar..

Hva skal man si? Det er lov til å drømme… eller hva?

 

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper