Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SnowWolf 200w!

Omtale: SnowWolf 200w!

SnowWold 200w
Helt siden de første bildene begynte å sirkulere av SnowWolf 200w, så begynte jeg å fantasere om hva jeg kunne gjøre med den..

Egentlig så skulle jeg ha fått den for 3-4 uker siden, men pga. tolltull så ble den sendt i retur. Tollen er alt annet enn nådig når det kommer til «potensiell» nikotinholdig juice sendt fra USA. Produsenten hadde i dette tilfellet vedlagt noe juice til testing for å være hyggelige, men tollen stoppet hele forsendingen og sendte den i retur pga. «mistanke om nikotinholdig juice». Så det er ekstremt viktig om man bestiller noe fra statene, å rett og slett be dem om å IKKE sende med noen juiceprøver om det så er nikotinholdig eller ikke. Kjøp heller nikotinholdig juice fra et lovlig sted å importere fra.

Produktet i denne omtalen er levert fritt for vederlag av Dampshop.no for å lage en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi i seg selv, og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Sjekk Skypumpens offisielle videoomtale her:

Det har sirkulert bilder av Snowwolf 200w på nett lenge før den kom i salg. Pinterest, Twitter og Instagram regelrett kokte over av bilder av denne tøffingen, og det med ekstremt god grunn.

>> Kjøp en ekte SnowWolf 200w hos Dampshop.no til 1449,- <<

Utseendet
Det er veldig mange tiltalende faktorer med «Snøulven». Den har har en meget pen metallramme som er lettere buet i kantene. Dette metallet både ser og føles ekstremt solid. Den er av typen «børstet aluminium»  og er akkurat nok børstet til å reflektere lys, men ikke klar nok til å kunne bruke den som speil. På høyresiden er logoen til SnowWolf 200w gravert i en meget smakfull font. Begge sider er i heldekkende glass. Dette gjør den til en fingeravtrykksfelle, og har de samme utfordringene som en smartphone har når det kommer til knusefare.

Glasset går kant i kant på «fremsiden» hvor displayet er plassert og er helt sømløst plassert. På «baksiden» så finner man det magnetsikrede batteridekselet som også er av heldekkende glass. Dekselet er festet med 4 små magneter som er mer enn sterke nok til å holde denne ordentlig på plass.

SnowWolf 200w Anarchist Wire

Display og funksjoner
Displayet viser helt enkel informasjon og funksjonene er meget enkle å forstå. Det er totalt 5 synlige ting i displayet til enhver tid. Batterinivå, motstand, volt, temperatur og effekt. Modden leverer helt opp til 200w i «vanlig modus», men den begynner å pulsere når man går over 150w som også vil indikeres med en liten «p» i det ene hjørnet. Når man går over 150w på en dripper f.eks så kan dette faktisk være en liten fordel, men når super-sub-ohm tankene når oss om ikke så lenge så kan dette være noe irriterende. Men så lenge moddene kun bruker kun to 18650 batterier så er dette noe som vil være et problem i en god stund fremover. Modder som SMY260w og Evolv Dna200 har peilet seg inn på tre 18650 batterier, men da blir jo også selve modden betraktelig større.

Automatisk bytte til tempkontroll
Modden vil automatisk bytte til tempkontroll om du har et ni200 fordamperhode plassert i tanken. Det kan ta et par sekunder og noen trykk før den automatisk switcher over så dette er noe man må være litt påpasselig med. Å fyre av en nikkelcoil på 50-60 watt er en fryktelig dårlig idé.. så sørg for å sette ned både watt og temperatur når du har planer om å ta modden i bruk med tempkontroll. Du kan endre watt og temperatur ved å holde inne + og – knappene samtidig, deretter veksler den mellom å kunne justere temperatur eller watt, uansett om du har eller ikke har en nikkelcoil plassert. Jeg vil nok anbefale å sette ned watten til 30-40w omtrent før du tar i bruk tempkontrollen. Watten vil uansett regulerer seg selv i tempmode, og du vil se at watten svinger mellom 8-15w så lenge du holder fyringsknappen inne, så effekten under bruk vil legge seg på et riktig nivå uansett. Men den initielle effekten MÅ settes ned ganske kraftig bare sånn at du ikke starter langt over topptemperatur og ødelegger coilen. Med tempkontroll så er det mest hensiktsmessig å heller bygge opp en varme fra lavt til høyt og ikke omvendt.

>> Kjøp en ekte SnowWolf 200w hos Dampshop.no til 1449,- <<

SnowWolf 200w

Tastekombinasjoner
Det er ikke mange moduser eller presets. Dette forenkler bruken ganske kraftig, men det er noen få kombinasjoner av tastetrykk som er viktig å lære seg med en gang.

Lock mode – Modden vil automatisk sette seg i lock mode om den ikke har vært i bruk på 30 minutter. Selve skjermen vil dimmes etter 20 sekunder og så skru seg av etter 30 sekunder. For å enten sette den i lock-mode momentant, eller vekke den fra lock mode, så må det trykkes 5 ganger på fyringsknappen i løpet av 3 sekunder. Skjermen vil flimre litt når du tar den ut fra Lock Mode, og logoen til LAISIMO og SNOWWOLF vil vises i displayet. (v1)

Regulering av Watt og Temperatur
Du kan justere watt og temperatur ved å holde inne + (pluss) og – (minus) knappene inne samtidig. Det vil da blinke C (celsius) ,f (fahrenheit) eller w (watt) Du kan så justere disse ved å bruke justeringsknappene. For å «fastsette» temp eller effekt så klikker du ganske enkelt på fyringsknappen.

Endring fra Celsius til Fahrenheit eller omvendt
For å bytte mellom Celsius eller Fahrenheit så kan du justere temperaturen «forbi» 350 grader celsius, da vil den gå over til fahrenheit og vise 662 grader f. Du trykker da på minusknappen, og så kan du justere temperaturen i fahrenheitmodus. Du kan også gjøre endre mellom celsius og fahrenheit ved å klikke forbi «minimumstemperatur» i celsius eller fahrenhet med samme fremgangsmåte.

Såvidt meg bekjent så er det pr dd. ikke mulig å bruke denne med ren volt-output. Det ryktes likevel om at SnowWolf 200w v2 vil kunne brukes i ren volt-output og skal også ha muligheten til å skru av tempkontrollen. (og da heller bare bruke den som ren effektsmod).

Ekstremt stabil effekt
SnwWlf-0.22ohm-100WSnowwolf regelrett måker konkurrentene av banen når det kommer til stabil effekt. På samtlige målinger jeg har sett så leverer denne en helt ekstremt stabil effekt og volt output fra start til slutt. Stabiliteten på denne er selvfølgelig litt avhengig av batternivået, men du får en god del timer ut av denne før volten begynner å minke. Når dette skjer så vil det dukke opp «LOW BATTERY» i displayet. Denne meldingen kommer når max volt-output går lavere enn 6.2V. Når den 5.4V så vil den skru seg av og vise CHECK BATTERY. Under bruk og på ulik watt så vil den vise tall mye lavere enn dette, så max volt-output og effektiv volt ved bruk er to forskjellige ting.

Generelt inntrykk
Jeg har gått lei av tempkontroll for lenge siden.. men det er min personlige mening, og gjenspeiler nok ikke folkets generelle oppfatning. Tempkontroll er nok mest hensiktsmessig for den generelle brukermassen, men selve kontrollstyringen er altfor komplisert for folk flest… så om det først skal være tempkontroll… og nå «folket» så må det være langt enklere i bruk. Snowwolf 200w, iStick TC40 og EvicVT er gode eksempler på hvordan tempkontroll har blitt gjort «folkelig» og er betraktelig enklere i bruk enn de mer avanserte chipsettene som sx330 og sx350 som sitter i f.eks IPV4 eller Yihi SX Mini.

Jeg er mer på ren kraft enn tempkontroll, så at denne leverer en effekt helt opp til 200watt.. endog pulserende over 150w, så dekker denne selv mine mest ekstreme behov.. som f.eks muligheten til å kunne bygge et super-sub-ohm build på 0.05 og så gasse på med 200 watt.. OM JEG VIL.

«Snøulven» legger seg derfor ganske høyt på min bruksliste.. og det er nok først og fremst pga. utseendet for å være helt ærlig, men jeg finner den ellers minst like brukervennlig som en Sigelei 150w.

Siden det er så mye glass i denne konstruksjonen så sitter jeg konstant og pusser på den med en pussefille.. og det vil jeg nok anbefale de aller fleste å bruke også. Ikke sitt og gnukk på den med papir eller andre tekstiler som er av grov kvalitet. Dette vil medføre slitasjeskader (kosmetisk) så du bør nok bruke en ordentlig pussefille som du finner hos en optiker eller fotosjappe.

>> Kjøp en ekte SnowWolf 200w hos Dampshop.no til 1449,- <<

Spesifikasjoner:

 • Justerbar temperaturkontroll
 • Lav spenning beskyttelse
 • Lav motstand beskyttelse
 • Beskyttelse mot kortslutning
 • Beskyttelse mot feilmonterte batterier
 • Beskyttelse mot overoppvarming
 • Bruker 2 x 18650 batterier uten nippel (må være highdrain! 30a minimum!)
 • Kompatibel motstand mellom 0.05 og 2.5 ohm
 • Justerbar watt: 5.0w – 200W
 • Spenningsområde 0.5V – 7.0v
 • Temperaturkontroll Område: 100 – 350c / 212 – 662F
 • Støtter både kanthal, nichrome og nikkel tråd
 • Vekt 250 g uten batteri og ca. 340 g med to 18650 batterier
 • Størrelse 100 mm x 52 mm x 25 mm

Teknisk informasjon

Batteri Følger ikke med
Fordamper Følger ikke med
Standard 510
Materiale Stål og Glass
Størrelse 100mm * 52mm * 25mm

Pakkens innhold

1stk Snow Wolf 200W mod
1stk Bruksanvisning på Engelsk
1stk Garantikort
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper