Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Aquilo klone - Skypumpen

Aquilo klone

Aquilo klone fra Fasttech
Aquilo er en genesis tank som har hatt sin seiersgang.. Noen påstår at genesis er utdatert, men personlig er jeg meget glad i disse løsningene.Fasttech er et kinesisk selskap / nettside som har et enormt utvalg når det kommer til billige dampeprodukter. Noe er originalt og bunnsolid.. mens annet.. Eh. Ikke så mye. Aquilo klonen (11 dollar) så bra ut på bildene og det tekniske speccet så identisk ut som originalen. Jeg hadde gjort «grundig» research på forhånd og sjekket andre produktomtaler og videoer på YouTube. Alle mente at den var en solid klone og var mer eller mindre identisk så jeg måtte prøve..

RBA dekket var altfor lite og juicekanalene for merkelig spredt. Når man har en smule OCD, så hjelper det ikke at juicekanalene ikke var symmetrisk plassert på dekket. Jeg ble nødt til å dra frem det minste av det minste på coiljig’en min og mekke flere mikrocoils. Litt slurv i rundene, og så var det hele ødelagt. Jeg er regelrett litt «sint» på meg selv som bestilte dette makkverket. Den er veldig fin da.. så den gjør seg godt i settekassa på veggen. Fikk meg til å trekke litt på smilebåndet også da, så det var ikke helt forgjeves.

Har du originalen? Sliter du med de samme tingene?

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper