Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av 12 Monkeys Vapor O-Rangz

Smakstest av Twelve Monkeys Vapor – O-Rangz

12 Monkeys O rangz

– «På ingen måte er en måltidserstatter, men et supplement til en god start på dagen» O-Rangz er en søt og fruktig juice med smak av fargerik frokostblanding.

Igjen dukket det opp en pakke i posten,og tilstanden var å sammenligne med bursdager og julaften! Eventyret forsetter i Twelve Monkeys historien, og vi har beveget oss til O-Rangz!

Linn er en av flere juicetestere for Skypumpen. Produktet i denne omtalen ble levert fritt for annonsevederlag fra Dampshop.no for å skrive en omtale. Alle uttalelser må anses som subjektivt og basert på personlige erfaringer og preferanser.

På hjemmesiden til 12M beskrives det som den perfekte starten på dagen, da den minner om frokostblandinger fra barndommen, med smak av sitrus, havre og toppet med melk.

Nå skal det sies at i min barndom, var ikke valget stort annet enn havregryn og cornflakes, så kan ikke si at det minner stort om dette. Men, du får igjen en behagelig opplevelse ved inhalering og på utpust, igjen slår det meg hvor fantastisk tilfreds man blir det sekundet man kjenner smaken. Om jeg hadde smakt Fruitloops, så ville jeg tro smaken er noe av det samme. Man gjenkjenner litt av havre (havrefras) smaken, før den erstattes av en frisk fruktig smak, litt sitron. Den tar deg videre i frokost frukt verden,er som en mild fruktbolle. Det er absolutt en heldags dampe juice, frisk og velbalansert!

På hjemmesiden nevner de også, at dette på ingen måte er en måltidserstatter, men et supplement til en god start på dagen, noe jeg fant umåtelig underholdene! Hvor mange juice merker står dette nevnt på?

Twelve Monkeys – O-Rangz har et blandingsforhold på 80% VG og 20%PG.

Du kan finne den i 2 størrelser, 30ml og 100ml på Dampshop.no sine sider. Der vil du også finne flere smaksvarianter fra Twelve Monkeys Vapor.

Se Dampshop sitt utvalg av 12 Monkeys her

  • Kenneth Svensen

    Seriøst! 209kr for 30ml og 629kr for 100ml, og uten nikotin. Hvem kjøper dette?

    Hva med å komme med testing av selvlaget e-juice. For 120kr får du 100ml med 70/30 VG/PG 3mg/ml base og god smaks essens (jordbær og vannmelon).
    For 629kr, som det koster for 100ml i testen deres, får jeg over 6 LITER med e-juice.

    • Det kommer det også :) Jeg har hatt en del aroma inne i et par måneders tid. Problemet er den lange steepingen bare. DIY juice er det eneste som kjøpes her også. Alt annet blir ikke økonomisk forsvarlig når man damper såpass mye som vi gjør her i heimen.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper